Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

SHERLOCK HOLMES (2009)



Είναι κάτι ταινίες σαν και αυτή που τις ευχαριστιέσαι. Αλλά ας το πάρουμε αλλιώς. Με τη σειρά. Πρώτα ξεχνάμε ό,τι ξέρουμε για τον φλεγματικό, βρετανό, (βαρετό) ήρωα. Εδώ τον έχει περιλάβει ο Guy Richie και του αλλάζει τα φώτα. Πιο πολύ σε κόμικ φέρνει με δράση, ατάκες, ξύλο, φοβερές μουσικές και πολύ πλάκα. Θες να τον πεις James Bond, θες να τον πεις Batman, πιο κοντά σε αυτό που βλέπεις είναι. Νέα ανάγνωση δηλαδή και όχι μεταφορά του λογοτεχνικού ήρωα. Εντάξει υπάρχει και λύση γρίφων αλλά σχεδόν υποτυπώδης. Και επειδή σαν τη διασκέδαση δεν έχει, ευτυχώς άμεσα ετοιμάζεται και δεύτερη ταινία.


Υ.Γ. Το spread τι στον πούτσο είναι, γιατί το συζητούσε μια κυράτσα 100 κιλών με τρόμο στο σούπερ μάρκετ, ότι έχει εκτοξευθεί και ότι τώρα τη γαμήσαμε...

1 σχόλιο:

  1. Ωραία η ταινία αν και αναμασημένη η ιστορία της για πολλωστή φορά,εντελλώς ανανεωμένος ο sherlock.Όσον αφορά το δίδυμο με το γιατρό και τις σχέσεις τους,πως τον είπαμε το σκηνοθέτη?gay richy είπαμε?Μικρό το κακό πάντως,η ταινία είναι έξυπνη,γρήγορη και γενικά αξίζει να τη δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή