Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

2022 TSUNAMI (2009)




Ταινία από την Ταιλάνδη πολλά χρόνια πιο μπροστά από το 2012 (δέκα για την ακρίβεια). Μεταφέρω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την υπόθεση. Το 2009 και το 2010 ο μισός πληθυσμός της γης πέθανε από γρίπη. Όμως ο άνθρωπος συνέχισε να μολύνει τη φύση και αφού προκάλεσε τη γρίπη (?). Αποτέλεσμα είναι το 2022 να σκάσουν μαζί τα δύο μεγάλα ηφαίστεια στον Ινδικό κόλπο. Ακολουθούν σεισμοί και τσουνάμι. Και για αυτά φταίει η μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο πρωθυπουργός της Ταιλάνδης δεν παίρνει μέτρα γιατί άγεται και φέρεται από τον μέντορά του (που σε μια σκηνή δείχνει ότι είναι και εραστής του = φταίνε και οι gay για το τσου - τσουνάμι)


Πλασάρεται ως ταινία καταστροφής (βλ. αφίσα) με μόλις 4 λεπτά σκηνών καταστροφής (σ.σ. γαμημένο μπάτζετ….) Τα εφέ (για να πούμε και του 2012 το δίκαιο) έχουν γίνει με Windows 95 FtiaxtoMonosSou Edition. Σε όλες τις ταινίες τα εφέ είναι σε αργή κίνηση, εδώ είναι σε fast forward μπας και δεν καταλάβουμε την παπαριά που βλέπουμε.

Υ.Γ. 1 Τουλάχιστον καλτ η ονομασία από το στούντιο παραγωγής 20th June Entertainment (βλ. πάλι αφίσα)

Υ.Γ.2 Δείτε το μόνο αμέσως πριν δείτε το 2012, μπας και ακούσω κανένα καλό λόγο για την μαλακία του Έμεριχ.

2 σχόλια:

  1. Και γιατι μας την προτεινεις τοτε ρε Μιλταρε?Για να ξενερωσουμε?Ανεβασε καμια καλη,γιατι απο παπαριες ειμαστε full.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ο σκοπός! Να προτείνω και τι να αποφύγετε! Τη βλέπω που τη βλέπω την βλακεία, γιατί να τη δούνε και άλλοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή